Adverteren werkt!

column

Een andere kijk op schoonheid

Een andere kijk op schoonheid

01-12-2019

Als je het eenmaal geprobeerd hebt, ben je om: de holistische skincare en beauty behandelingen van Tout Toet. Huidverbetering, vitaliteit en balans met de kennis van de 5 elementen, welke gebaseerd zijn op de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Wil jij op een natuurlijke manier je schoonheid versterken? Als je energiepatroon niet in balans is, stuurt je lichaam waarschuwingssignalen die in de huid en in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Door de energetische werking van de Phyto5 producten worden de energiebanen die corresponderen met de bijbehorende organen in balans gebracht volgens de 5 elementenleer (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water).

Door het creëren van innerlijke balans, verbeteren ook de huidfuncties met zichtbaar resultaat. De unieke combinatie van de producten en de op maat samengestelde behandelingen bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering. Ritmische massagetechnieken verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer, verbeteren de elasticiteit van je huid en stimuleren de celvernieuwing. Daarnaast stimuleren we de reflexpunten en pakken we energieblokkades in je lichaam aan.


• Unieke Chinese filosofie – bijzonder krachtig resultaat
• Energetisch en plantaardig
• Voelbaar energie – zichtbaar balans
• 3000 jaar Oosterse wijsheid – Zwitserse betrouwbaarheid
• Stimuleert de energetische functies volgens de 5 elementenleer

Tout Toet Bianca Rozendaal Reutsedijk 7 Vught 06-37323774 info@touttoet.nl www.touttoet.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).