column

Toe aan een massage?

Toe aan een massage?

01-01-2020

In de hectiek van alle dag vergeten we vaak even te ontspannen. Maar juist op die momenten is het extra belangrijk om even een momentje voor jezelf in te plannen. Een massage is hier uitermate geschikt voor.

Door goed voor jezelf te zorgen en je lichaam regelmatig een massage te gunnen, merk je al snel dat je er ook iets voor terug krijgt. Spieren voelen soepeler aan, stress vermindert én je krijgt meer energie. Bij CloudSeven kan je kiezen uit de volgende massages: klassieke ontspanningsmassage, hoofdmassage, nek-, rug- en schoudermassage, bindweefselmassage, sportmassage, magnesiummassage en zelfs een voetreflexmassage.

Ben je toe aan wat ‘Me-time’? Breng dan eens een bezoek aan CloudSeven Studio in Vught.

Combineer je massage met een float-sessie, zo heb je dubbele ontspanning! Je kunt ook terecht voor een Icoone-behandeling of verwen je nagels!

 

CloudSeven Studio | Relax - Refresh - Recharge | Helvoirtseweg 130 Vught 073-8509446 | recharge@cloudsevenstudio.com | www.cloudsevenstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere