bruisende zaken

Huidverjonging  van binnenuit

Huidverjonging van binnenuit

01-01-2020

Bij BE YOU Huidinstituut werken we met de beste apparatuur en producten om de huid van onze cliënten te verbeteren. Dit kunnen intensieve behandelingen zijn, maar zeker ook in combinatie met ontspanning. Een moment voor jezelf, waar vandaag de dag door velen te weinig aandacht aan wordt besteed.

"voor Een mooie huid. Nu, straks en later.”

Om deze reden wil ik graag ons nieuwe Japanse anti-aging merk Forlle`d aan jullie voorstellen. Heerlijke huidverbeterende producten met zeer ontspannen behandelingen, die de huid direct zichtbaar een waanzinnig mooie boost geven. You will love it!

Forlle`d Bekroond met een Nobelprijs

Als één van de eersten in Nederland mogen wij met dit exclusieve Japanse anti-aging merk werken. Forlle`d brengt de Nobelprijs winnende technologie van verkleining van de werkstof hyaluronzuur en platinum tot uiting. Hieraan voegen zij ook nog geïoniseerde essentiële mineralen toe om werkstoffen diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Uniek en ongeëvenaard.

De behandelingen en de producten van Forlle`d zijn het enige product wereldwijd dat zo diep onze huid in kan gaan. Dit zorgt voor directe huidvernieuwing en verjonging.

Waarom wij als huidspecialisten hier blij van worden?

Omdat de werkstoffen dieper de huid in komen, worden onze levende huidcellen (die onder in onze huid liggen) van betere kwaliteit, ze worden gezonder. Dit zorgt voor een mooiere, vollere huid met een gezonde uitstraling! Dit is huidverbetering en huidverjonging van binnenuit.

Benieuwd naar wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak dan telefonisch of online via www.beyouhuidinstituut.nl een afspraak, voor een kosteloze huidscan.

Eigenaresse: Lian de Bresser Moleneindplein 2 Vught | 073 - 656 656 1 info@beyouhuidinstituut.nl www.beyouhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker