bruisende zaken

In harmonie!

In harmonie!

01-01-2020

Tessa van Dongen zette in 2007 haar Praktijk Gele Ster op. Vanuit deze praktijk biedt zij sociaal-pedagogische hulp, zowel aan volwassenen als kinderen. Bijvoorbeeld in het passend onderwijs.

Daarnaast geeft zij daarnaast unieke mindfull meditatie trainingen en individuele coachingsessies met als doel mensen bewuster te maken van hun eigen denkpatroon en handelen en aan te moedigen stappen te zetten naar verandering.

Met de gele ster als wegwijzer! Trainingen Op meerdere momenten in het jaar kun je in de praktijk de door Tessa zelf ontwikkelde training volgen, zowel individueel als in groepsverband. Deelname aan de cursus bevordert het contact met lichaam en geest. Het ontwikkelt je bewustzijn, vergroot je zelfkennis en zelfvertrouwen. Verbetert de concentratie en geeft rust, ontspanning en vermindert angst en stress. Je leert beladen emoties te integreren en jezelf emotioneel te voeden met onvoorwaardelijke liefde.

Kwaliteit Gedurende haar loopbaan als sociaal- pedagogisch hulpverlener kwam Tessa steeds vaker oog in oog te staan met haar ‘hooggevoeligheid’. Deze eigenschap heeft zij van valkuil tot bijzondere kwaliteit weten te transformeren.

“In de coaching van hooggevoelige kinderen begeleid ik hen in het leren herkennen, erkennen en omgaan van en met hun hooggevoeligheid. Ik zie mezelf als een nuchtere dienstverlener met veel wetenschappelijke kennis en een sterk intuïtief vermogen. Deze kwaliteiten zet ik in om mijn missie om mensen te leren vanuit hun hart te leven in plaats van uit de waan van de dag, uit te dragen.” Voor wie meer wil weten over de diensten binnen Praktijk Gele Ster of op zoek is naar groei in bewustzijn, neem gerust contact op!

op zoek naar groei in bewustzijn? neem gerust contact op!

Tessa van Dongen 06 - 28 94 81 77 tessa.van.dongen@gele-ster.nl www.gele-ster.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere