column

Burnout?  Hooggevoelig?

Burnout? Hooggevoelig?

01-01-2020

Je bent moe, geïrriteerd en vergeetachtig. Je slaapt en eet slechter. Concentreren is lastiger. Fysieke klachten nemen toe. Je sleept je door de dagen heen. Je herkent jezelf niet meer. Je wordt niet begrepen.

Mogelijke oorzaken: onverwerkte emoties, perfectionistisch zijn, geen grenzen stellen, groot verantwoordelijkheidsgevoel, omgevingsfactoren, extreem sporten, te veel werken, verborgen verlies, slapeloosheid, altijd bezig zijn, hoge stress, angsten, moeizaam herstellen, paranormaal begaafd zijn óf een combinatie van deze factoren.

In je lichaam kunnen op celniveau diepe (trauma) sporen achterblijven als je niet met aandacht en betrokkenheid wordt behandeld. Helaas is dáár in de reguliere gezondheidszorg onvoldoende tijd voor, met verzakelijking en afstandelijkheid tot gevolg. Dit draagt niet bij aan jouw veiligheidsgevoel en erkenning voor wie jij bent! Ik ben er voor jou! Ik zie je. Ik hoor je. Dit werkt kalmerend op je lichaam en geest, wat belangrijk is om je veilig te voelen én je eigen kracht te ontwikkelen.

Energetische Therapie draagt bij aan herstel van (trauma)sporen op celniveau in je lichaam. Daarnaast verwerf je in mijn behandeling psychosociale inzichten en help ik je jouw lichaam (weer) te voelen.

Mijn hooggevoeligheid maakt dat ik jouw blokkades kan waarnemen. Ik begeleid je en leer je jouw gevoelens te (h)erkennen en te vertalen. Je eigen kracht en vertrouwen in jezelf nemen toe. Regie over je leven keert terug.

Een mooiere start in het nieuwe jaar kun je je niet voorstellen! Toch?

Wil je in 2020 weer in balans zijn en jezelf beter leren kennen? Neem dan contact met me op. Dan gaan we samen de uitdaging aan om een positieve relatie met je lichaam aan te gaan en te leren effectiever om te gaan met stressvolle situaties. Dan wordt 2020 jouw jaar!

EXPERT IN HERSTEL, BALANS EN GELUK

Praktijk MIRER | Yvonne Mirer Lunersingel 71 Rosmalen 06-13179592 | info@praktijkmirer.nl www.praktijkmirer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).