column

Robert Schoemacher komt in januari!

Robert Schoemacher komt in januari!

01-01-2020

Just Be-You-Ty is geen ‘gewone’ schoonheidssalon, maar een Health- en Beautysalon. Samanta, Jikke en Marèse zijn ervaren en zorgen er samen voor dat jij de salon op en top verlaat. Denk daarbij aan kappersbehandelingen, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, pedicuren, manicuren, tandenbleken, microdermabrasie, Quadrivas- therapie en zelfs voor botox en fillers kun je er terecht!

Wil je minder rimpels, vollere lippen of heb je last van bijvoorbeeld migraine of overmatig transpireren? Dan kun je voor botox en fillers bij ons in de salon terecht bij Robert Schoemacher. De bekendste Nederlandse cosmetisch arts die ook een hoop BN’ers behandelt.

Robert komt 1 keer per maand bij Just Be-You-Ty! 20 januari 2020 is het wéér zover! Wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch op telefoonnummer 073- 850 64 61 of per e-mail: info@justbeyouty.nl

Voor meer informatie over de prijzen kun je terecht op onze website www.justbeyouty.nl.

Ondernemers: Samanta, Jikke en Marèse | Graafseweg 68 ’s-Hertogenbosch | 073 850 64 61 info@justbeyouty.nl | www.justbeyouty.nl | www.facebook.com/justbeyouty1

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).