column

Niets is per definitie gezond of ongezond

Niets is per definitie gezond of ongezond

01-01-2020

In mijn praktijk pas ik acupunctuur en Chinese kruiden het meest toe. Een voedingsadvies dat aansluit op acupunctuur en Chinese kruiden is een waardevolle aanvulling om blijvend uw klachten te verhelpen.

De Chinese voedingsleer gaat ervan uit dat geen enkel voedingsmiddel per definitie gezond of ongezond is. Of iets gezond of ongezond is hangt af van de persoon die het neemt en de mate waarin het genomen wordt.

Een voorbeeld hiervan is cola. Over het algemeen wordt cola als ongezond gezien vanwege de toegevoegde suikers. Mensen die tijdens een reis diarree krijgen ervaren na een cola vaak verlichting van de diarree. De cola kan gezien worden als medicijn. Het eten van tomaten wordt vaak als gezond ervaren, terwijl mensen er soms huidklachten van krijgen. Tomaten kun je in dit geval zien als vergif.

Een voedingsadvies is in de Chinese geneeswijze persoonlijk en afhankelijk van een diagnose.

Bent u benieuwd wat de Chinese geneeswijze voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Ik ontmoet u graag in de praktijk in het centrum van ’s-Hertogenbosch of in Sint Michielsgestel.

Praktijk voor Acupunctuur & Chinese Kruiden Ben Schellekens Colvenierstraat 2 Den Bosch Theerestraat 5 Sint Michielsgestel 06-46062858 info@acupunctuurben.nl www.acupunctuurben.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).