column

Afstand?    Geen probleem!

Afstand? Geen probleem!

01-02-2020

Vorige week werd ik benaderd door een dame die wat vragen had over de koppeling van haar Facebookaccount met haar advertentieaccount. Ik heb haar op weg geholpen door haar wat tips te geven.

Anne regelt het!

Een dag later nam ze wederom contact op… “Dit is zó niet mijn ding, kun je dit van me overnemen?” We hebben even met elkaar gebeld, ze gaf me aan wat ze precies wilde en of ik dat voor haar kon gaan doen. Aan het eind van het gesprek gaf ze nog wel even aan dat ze in het buitenland (lees: Zuid-Amerika) woont.

In mijn geval is het uiteraard geen probleem waar mijn klanten wonen of waar ikzelf aan het werk ben. Doordat alles op afstand kan, is juist afstand geen probleem meer! Ik kan nu met trots zeggen dat ik wereldwijd klanten heb en dat werken op afstand dus zeer zeker werkt! Het is natuurlijk wel zo, dat wanneer we dichter bij elkaar in de buurt zitten, ik sneller bij je op de koffie zal komen en een persoonlijke vergadering inplan.

Wil je hier nu meer over weten? Neem contact met me op, dan drinken we samen een kop koffie en kan ik je vertellen hoe ik je kan helpen!

Heb jij een snelgroeiend bedrijf en kan je wel wat hulp gebruiken? Bij Anne van Ando Support ben je aan het juiste adres.

Zij werkt als Virtual Assistant en ondersteunt ondernemers bij dagelijkse werkzaamheden. Zodoende ben je minder tijd kwijt aan nevenactiviteiten en kan jij je volledige richten op de ontwikkeling van je onderneming. Ondersteuning of een sparringpartner nodig? Neem vandaag nog contact met Anne op.

Repelweg 63 Vught 06-28252149 info@andosupport.nl www.andosupport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).