column

De gouden tip!

De gouden tip!

01-02-2020

Hoe jij je snel energieker voelt, met normaal eten uit de supermarkt. Uitgerust zijn, bruisen van energie, een platte, ontspannen buik, dat willen we allemaal wel. Maar hoe zorg je ervoor dat jij je zo voelt zonder een ingewikkeld dieet te volgen.

Eenvoudig en heel effectief! Leg vandaag de aandacht de aandacht op het eten van minimaal 350 gram groene groenten. Alles wat je vandaag eten wat je doet, geeft je de energie voor morgen.

Groene groenten bevatten veel voedingstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze leveren je voedingsvezels, zijn een bron van foliumzuur, ijzer en vitamines, zoals bijvoorbeeld C en K. Kortom alles wat je lichaam nodig heeft om ervoor te zorgen dat jij bruist van energie.

Extra tips:
• Zeg vandaag liefdevol nee tegen de tussendoortjes.
• Zorg voor 3 goede eetmomenten.
• Maak tussen de middag of na het avondeten een wandeling.
• Lees dagelijks een paar bladzijdes uit een boek dat je inspireert.
• Leg voordat je gaat slapen je handen op je buik, sluit je ogen en voel het verschil met gisteren. Voel hoe jij je nu voelt en spreek in jezelf uit hoe jij je morgen wil voelen en wat je gaat doen om je zo te voelen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook je gezonde gewicht gaan bereiken met (h)eerlijk eten uit de supermarkt? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zijn jouw hormonen uit balans? Zit je nu niet lekker in je vel, ben je moe, gaat afvallen moeizaam? Voel je je opgejaagd, kom je niet uitgerust uit bed, heb je last van eetbuien,vaak een kort lontje? Baal je van je buik, die lovehandles, dan is de kans groot dat jouw hormonen uit balans zijn.

Met mijn programma Vrouw in Balans leer ik je hoe je met gezonde, normale voeding uit de supermarkt je hormonen weer in balans komen. Je zit weer lekker in je vel, bruist van energie, straalt en bereikt je ideale gewicht.

info@claudiavesters.nl 06-23476435 www.claudiavesters.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).