bruisende zaken

Liquide gold in a bottle

Liquide gold in a bottle

01-02-2020

Deze maand staat in het teken van ons Recue-treatment van BHAVE.

De naam zegt het al! Rescue is een mega-haar-hersteller die boordevol met 100% natuurlijke bioactieve keratine zit. Het zorgt voor minder haarbreuk en sterkere punten, herstelt de elasticiteit van het haar, zorgt voor glanzender en gladder haar en vermindering van pluishaar. De Rescue hernieuwt en herstelt het haar dat van nature, beschadigd is of door chemicaliën en hitte. Ook kan het worden toegevoegd aan uw kleuring voor nog meer glans en levendigere kleuren .

Deze maand bij een intensieve Rescue-treatment (niet door de kleuring) een gratis mini rescue shampoo voor het onderhoud van uw behandeling.

Wilt u graag een gratis kleuradvies, ook dan staan wij voor u klaar en plannen graag 20 minuten voor u in!

Eigenaresse: Joyce van Overdijk-Trum Erasmusstraat 22 ’s-Hertogenbosch | 073 614 83 12 info@joysforhair.nl | www.joysforhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).