bruisende zaken

Ben jij een Beauty Professional?

Ben jij een Beauty Professional?

01-02-2020

KUO’S Professional is een gerenommeerd Spaans cosmetica merk. Een bijzondere lijn welk zich niet alleen richt op de huidverbetering, maar ook uitgebreid is in alle noodzakelijke aspecten van de alledaagse uiterlijke verzorging. Met KUO’S Professional is het gebruik van meerdere merken/producten verleden tijd.

KUO’S Professional heeft alles om een salon te kunnen starten of uit te breiden. Denk aan: gezichts-, lichaams-, voet-, hand-, nagel-, sport- en zonproducten! Kuo’s Professional ontwikkelt en levert producten die uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten zijn ontwikkeld.

Kuo’s Professional staat voor: Zichtbaar en langdurig resultaat 100% vegan 100% parabenen vrij 100% natuurlijk 100% dierproefvrij Kuo’s Professional is het exclusieve merk voor jouw salon!

Boerhaaveweg 95 3401 MN IJsselstein www.auricskincare.nl info@auricskincare.nl 030-761 25 70

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).