bruisende zaken

Krijg weer die natuurlijke en mooie glow

Krijg weer die natuurlijke en mooie glow

01-03-2020

Wil jij jouw huid op een natuurlijke wijze verbeteren en laten stralen? Ga dan eens langs bij Be You Huidinstituut in Vught. Dit is meer dan zomaar een schoonheidssalon. Het instituut richt zich op natuurlijke en intensieve verbetering van de huid.

"Een mooie huid. Nu, straks en later”

Het doel? De cellen weer gezond maken en zorgen voor blijvende huidverbetering. Samen met haar team aan huidspecialistes, een huidtherapeute, een permanente make-up specialiste en cosmetisch arts verwelkomt eigenaresse Lian de Bresser je graag bij haar huidinstituut.

Grondige huidanalyse
Voordat de huidspecialisten van Be You Huidinstituut aan de slag gaan met een behandeling, vindt er altijd een grondige huidanalyse plaats. Er wordt gekeken hoe de huid ervoor staat en wat de conditie ervan is. Met speciale apparatuur wordt er goed naar de conditie van de huid gekeken, zowel de binnen- als buitenkant. Op basis hiervan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Deze uitgebreide huidscan is volledig kosteloos.

Verbeter je huid van binnen en buiten
De huid is vaak een spiegel van onze binnenkant. Daarom krijg je bij Be You Huidinstituut een persoonlijk voedingsadvies om een gezonde huid van binnenuit te stimuleren. Ook zijn er supplementen beschikbaar, bijvoorbeeld collageen wat zorgt voor verjonging van de huid. Daarbij wordt er met apparatuur, luxe en semi-medische huidproducten ook vanaf de buitenkant gewerkt aan huidverbetering.

Hoe wil jij jouw huid verbeteren?
Je kunt bij Be You Huidinstituut terecht voor diverse hulpvragen. De behandeling is altijd persoonlijk en op maat. Heerlijk ontspannen met wel de mooiste resultaten.

Je kunt bij Be You Huidinstituut terecht voor een mooie huid:
• Met minder rimpels en lijntjes
• Met minder verslapping
• Zonder onzuiverheden en acné (vergoeding zorgverzekering mogelijk)
• Met een gezonde uitstraling
• Zonder zichtbare poriën
• Zonder pigmentvlekken
• Zonder haartjes
• Met permanente make-up
• Met make-up op minerale basis

Benieuwd naar de conditie van jouw huid?
Kom langs voor een kosteloze huidscan!

Eigenaresse: Lian de Bresser Moleneindplein 2 Vught | 073 - 656 656 1 info@beyouhuidinstituut.nl www.beyouhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).