column

Belastingen én particulieren

Belastingen én particulieren

01-03-2020

“Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.” De slogan van de Belastingdienst, we kennen hem allemaal. Hoe “makkelijk” de Belastingdienst het ook wil maken, het is niet leuk en het is zeker niet zo makkelijk.

Begin van het voorjaar, valt de welbekende blauwe envelop weer op de mat. Het is weer tijd om de spannende aangifte te doen. Alles is ingevuld, maar je moet het wel nog even controleren? “Controleren?” Dat is vaak waar het om gaat bij veel mensen, het blijft lastig, want je hebt geen idee waar je naar moet kijken en dat is niet zo gek, want ook de belastingregels worden continu gewijzigd en uiteindelijk wordt het er dan toch niet makkelijker op. Is dit bij jou nu ook het geval? De Brabantse Boekhouder kan je hierbij helpen.

Als particulier kun je onder meer bij mij terecht voor;
• Aangifte inkomstenbelasting
• Verzoeken voorlopige teruggaaf
• Erfbelasting en schenkingsrecht
• Alle fiscale vragen
• Bezwaar- en beroepschriften
• Daarnaast kan ik ook je aanvragen/wijzigingen van de toeslagen verzorgen.
 

Kan ik je helpen? Neem contact met mij op!

Haalderen 10 Den Bosch 06-52673345 info@debrabantseboekhouder.nl www.debrabantseboekhouder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).