column

Als je lichaam niet wil, maar jij wel!

Als je lichaam niet wil, maar jij wel!

01-03-2020

• (Sport)BLESSURE? • STRESS? • ONVERKLAARBARE LICHAMELIJKE KLACHTEN? • HOOGGEVOELIG? Het maakt niet uit welke klachten je hebt. Energetische Therapie heeft altijd invloed op het hele menselijke systeem. Dus óók op je fysieke lichaam!

Het fysieke lichaam, de chakra’s en de auralagen staan namelijk in voortdurende wisselwerking met elkaar. Energetische Therapie zorgt er voor dat de in de cellen opgeslagen spanningen worden losgelaten, blokkades afnemen en het zelfhelend vermogen toeneemt.

Psychosociale Coaching ondersteunt de zoektocht naar je oorsprong en je persoonlijke ontwikkeling. Het draagt bij aan bewustwording en maakt de verbinding tussen lichaam en geest compleet.

Yvonne Mirer combineert succesvol haar ruim 30 jaar Psychosociale ervaring met Energetische Therapie. Zij staat je bij met liefde en daadkracht, met zachtheid en doortastendheid.

Yvonne staat voor; aandacht, compassie, holisme en heeft vertrouwen hoog in het vaandel.

WACHT NIET LANGER! BIJ YVONNE BEN JE IN VEILIGE EN VERTROUWDE HANDEN.

Wil je van je lichamelijke klachten af en weer lekker in je vel zitten? Neem dan contact met me op. Dan gaan we samen de uitdaging aan om je lichaam tot herstel te bewegen. Of je geest te leren een positieve relatie met je lichaam aan te gaan, zodat je effectiever met stressvolle situaties kunt omgaan.

Praktijk MIRER | Yvonne Mirer Lunersingel 71 Rosmalen 06-13179592 | info@praktijkmirer.nl www.praktijkmirer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).