bruisende zaken

Trouwjurken passen voor de lol was nog nooit zo leuk!

Trouwjurken passen voor de lol was nog nooit zo leuk!

01-04-2020

Alleen of samen met je vriendinnen. Een beleving waar je nog lang over na zult praten. Een ervaring die van A tot Z goed geregeld is, waar jullie alleen maar van hoeven te genieten. Voel de magie en laat je betoveren wanneer je de boutique binnenkomt... als je nog niet in sprookjes geloofde... wordt nu het tegendeel bewezen.

Nieuw bij ons is het ‘Queens&Kids Beauty Paleis!’

De leukste bridal&beauty-salon voor volwassenen, tieners en kinderen waarin jullie afsluiten met een prachtige jurk op onze mini-catwalk en even de sterren van 'Nullywood' zijn.

Zo wordt de beleving nog leuker, want hoe leuk is het als je naast jurken passen ook nog verwend wordt met een ontspannen voetenbad, je teennagels gelakt worden, een handmassage met het lakken van je nagels, een ontspannen gezichtsmasker, het krullen, stylen of opsteken van je haar en natuurlijk een mooie make-up. Na dit alles kun je shinen in de door jou uitgekozen jurk(en) en mag je stralen op onze mini-catwalk en maken we foto’s om dit alles vast te leggen. Gezellig samen met je dochter, of op jouw leuke feestje een heerlijk ontspannen uitje.

Natuurlijk kun je ook gewoon alleen jurken komen passen, op onze website vindt u al onze arrangementen. Kijk op www.thebridalshop.nl

Heb je vragen of wil je reserveren? Stuur ons dan een mail via info@thebridalshop.nl Of stuur een whatsapp VIA 06-28 84 72 08

The Bridal Shop Eigenaars: Familie Grünberg Pelgrimstraat 1-B Nuland 06 - 28 84 72 08 info@thebridalshop.nl www.thebridalshop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere