bruisende zaken

Trouwjurken passen voor de lol was nog nooit zo leuk!

Trouwjurken passen voor de lol was nog nooit zo leuk!

01-05-2020

Kinderen en volwassenen beleven een sprookjesachtige ervaring bij The Bridal Shop. Kies een van de diverse experiences en word een middag of avond helemaal in de watten gelegd. Je mag meerdere jurken passen, je haar en make-up worden verzorgd en je gaat op de foto. Ga voor een beleving samen met je gezin, met vriendinnen of alleen. Bij The Bridal Shop worden dromen werkelijkheid.

“Because in every woman there is a Queen and in every girl there is a Princess.”

Onvergetelijke dag met vriendinnen

De mooiste jurken passen en uiteindelijk die ene perfecte jurk vinden. Het is één van de leukste momenten als je gaat trouwen. The Bridal Shop maakt deze beleving mogelijk voor iedereen, ook als je niet gaat trouwen. Onder het genot van een glaasje bubbels pas je samen met vriendinnen de ene prachtige jurk na de andere. En heb je de perfecte jurk gevonden? Dan hoort daar natuurlijk een fotoshoot bij. De foto’s krijg je vervolgens gratis toegestuurd. Een leuke herinnering aan een gezellige dag!

Voel je een echte prinses

Welk meisje droomt er niet van om een echte prinses te zijn? Deze droom komt uit bij The Bridal Shop. Bijvoorbeeld met een moeder-dochter beleving waar jullie samen in de watten worden gelegd of tijdens een prinsessenfeestje met je vriendinnetjes. Onder begeleiding van één van de prinsessen van The Bridal Shop beleven kinderen een betoverende middag. Na een koninklijke ontvangst is het tijd om de jurken te passen en omgetoverd te worden tot een echt prinsesje. Ondertussen is er alle mogelijkheid om lekker te snoepen, want dat hoort er natuurlijk ook bij! Als afsluiting vindt er een fotoshoot plaats om dit sprookje voor altijd te onthouden.
 

Grote plannen voor de toekomst

The Bridal Shop is sinds maart open en in de afgelopen maanden heeft Diane al veel bijzondere momenten mogen beleven in haar winkel. Van ontroerende familiemomenten tot aan kleine prinsesjes die de dag van hun leven hebben. Nog altijd is Diane bezig met het uitbreiden van de mogelijkheden. Ze blijft jurken in alle maten toevoegen, zodat iedereen zich een prachtige bruid kan voelen. Ook komen er experiences voor mannen bij. Daarnaast opent er in september een wimper- en wenkbrauwstudio in The Bridal Shop.

Droom jij er ook altijd al van om in de huid te kruipen van een echte prinses of koningin? Neem eens een kijkje op de website van The Bridal Shop en bekijk de diverse onvergetelijke experiences!

The Bridal Shop Eigenaars: Familie Grünberg | Pelgrimstraat 1-B Nuland | 06-28847208 | info@thebridalshop.nl | www.thebridalshop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).