bruisende zaken

Spiritueel centrum Heart Vision

Spiritueel centrum Heart Vision

01-05-2020

Spiritueel centrum Heart Vision is een multidisciplinair centrum waar je terechtkunt voor natuurgeneeskunde, yoga, massages, spirituele evenementen en nog veel meer. Je vindt er alles onder één dak. Al 15 jaar lang wilde eigenaresse Mandy van der Meer haar eigen spiritueel centrum openen. In april vorig jaar besloot ze ervoor te gaan. In korte tijd bouwde ze haar bedrijf op en verzamelde een betrokken team om zich heen.

Bij Heart-Vision leer je om je bewust te worden van je lichaam en je innerlijke zelf.

Ontstaan vanuit hartenvisie

Mandy begon haar spiritueel centrum vanuit haar eigen hartenvisie. Met de verschillende sessies en behandelingen wil ze mensen helpen om ook hun eigen hartenvisie te vinden. Spiritueel centrum Heart-Vision is een plek waar geborgenheid heerst. Mensen voelen zich er veilig en komen er in een transformatieproces. Je kunt er terecht om bepaalde klachten te laten behandelen, voor ontspannings- en energetische massages, maar ook voor wekelijkse yogalessen. Daarnaast verhuurt Mandy de ruimtes voor onder andere workshops en retraites.
 

Natuurgeneeskunde, iets voor jou?

Holistische therapie kan een uitkomst bieden bij uiteenlopende klachten. Heb jij last van vage klachten en kan de huisarts je hier niet bij helpen? Bijvoorbeeld een prikkelbare darm, hoofdpijn, vermoeidheid of fybromyalgie? Wellicht vind je bij Heart-Vision de oplossing. Op basis van jouw klachten, gaat Mandy op zoek naar de storingsfactor in het lichaam. Waar bij reguliere geneeskunde voornamelijk symptomen worden aangepakt, wordt er bij natuurgeneeskunde naar de oorzaak en het lichaam in zijn geheel gekeken.
 

Begin met een health check

Ben jij benieuwd of natuurgeneeskunde jou kan helpen? Maak dan eens een afspraak voor een health check. Tijdens deze intake gaat Mandy met je in gesprek om jouw situatie te bespreken en de eventuele oorzaak van jouw klachten te achterhalen. Ook meet ze je energie, zowel op fysiek, mentaal als spiritueel niveau. Op basis hiervan stelt ze een behandelplan op. Ze informeert je over wat kan helpen, maar overlegt ook wat er bij jou past en wat jij fijn vindt. Zo krijg je altijd een behandelplan op maat.

 

Kom in actie en doe een health check!

Heart-Vision | Bosscheweg 2a Vught | 06 – 10 71 82 45 | info@heart-vision.nl | www.heart-vision.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).