bruisende zaken

Een stralende lach?

Een stralende lach?

01-06-2020

Ik ben Esther Tops, eigenaresse van TopSlank waar ik klanten begeleid met het afvallen. Bij TopSlank Vught zijn we onlangs gestart met Magic White.

Dat is ook mogelijk voor jou!

Mensen die een witter gebit willen kunnen dat snel en pijnloos laten doen bij TopSlank Vught.

Het cosmetisch bleken van tanden omvat het verwijderen van verkleuringen op de tanden. Voor dit doel wordt een speciale, gepatenteerde, 100% natuurlijke gel gebruikt waarvan de werking wordt geactiveerd door het blauwe licht van een speciale LED MW07-lamp. Onder invloed van licht ontstaat een foto-chemische reactie waardoor de verkleuring op het tandoppervlak wordt geoxideerd, zonder het glazuur en de structuur van de tanden aan te tasten en zonder het tandvlees te irriteren.

De behandeling duurt dertig minuten. Na een eenmalige behandeling worden de tanden drie tot negen tinten lichter. Magic White zorgt voor een perfecte verwijdering van verkleuring veroorzaakt door onjuiste verzorging, roken en consumptie van intens gekleurde producten zoals cola, koffie, thee, rode wijn, et cetera. Het resultaat blijft 2 tot 6 maanden, afhankelijk van de verzorging van je gebit. De behandeling mag herhaald worden.

De prijs van één behandeling is € 69,-.
Kom je met z’n tweeën, dan is de prijs samen € 99,-.

Een stralende lach met een wit, schoon gebit... dat is ook mogelijk voor jou!

 

Na één behandeling 3 tot 9 tinten lichter!

TopSlank Vught | Isabellakazerne gebouw 9, Reutsedijk 9, Vught | 06 50444079 | vught@topslank.com | www.topslank.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere