column

Geen bezetting op je financiële afdeling?

Geen bezetting op je financiële afdeling?

01-06-2020

Het kan weleens voorkomen dat je medewerker een paar dagen ziek is, dat maken we allemaal wel een keer mee en dat is helemaal niet erg. Maar wat als dit een langere periode betreft, omdat er bijvoorbeeld een tijdelijke arbeidsongeschiktheid ontstaat of omdat je medewerker met zwangerschapsverlof gaat?

Dan kan het zijn dat je ineens met je handen in het haar zit. Het maakt hierbij niet uit of je nu een grote organisatie hebt of een kleine, het langdurig missen van personeel op je financiële afdeling is erg lastig. Ik kan je hierbij helpen.

Het is mogelijk mij in te huren, zowel voor op locatie als vanuit mijn kantoor. Door mijn ruime ervaring bij verschillende soorten bedrijven en door de verschillende soorten ondernemers waar ik mee samenwerk, kan ik mij makkelijk in je organisatie voegen en kan ik je (tijdelijk) helpen met je financiële en/of administratieve klussen. Ik beschik tevens over kennis van uiteenlopende boekhoudpakketten en processen. Je kan mij al vanaf een halve dag inhuren (vier uur). Uiteraard ook voor meer uren, of voor een vast aantal uren per week of maand voor een bepaalde periode.

Neem contact met mij op via telefoon of e-mail en ik zoek samen met je naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Ben jij op zoek naar een interim-boekhouder waar je op kan rekenen? Ik kan je hiermee helpen. Het is namelijk mogelijk mij in te huren, zowel voor op locatie als vanuit mijn kantoor. Als je eigen personeel weer inzetbaar is, rond ik de klus netjes af en draag ik het werk over.

De Brabantse Boekhouder is voornamelijk gericht op:
• Zzp-eenmanszaak en VOF
• Particulier
• Interim opdrachten

Kan jij hulp of advies gebruiken? Laten we even bellen!

Adriaen Willaertstraat 55, Den Bosch 06-52673345 info@debrabantseboekhouder.nl www.debrabantseboekhouder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker