column

Hoe voorkom je vakantiekilo’s?

Hoe voorkom je vakantiekilo’s?

01-07-2020

Esther Tops is eigenaresse van TopSlank Vught waar ze mensen begeleid met het afvallen door middel van maaltijdvervangers. En uiteindelijk mensen begeleid naar een gezond voedingspatroon.

Met deze tips pas je ook na de vakantie nog steeds in je kleren.

De riem die aan het eind van de vakantie een gaatje losser moet, de broek die net iets meer knelt bij de benen. Herken jij dit en baal je ervan? Met deze tips pas je ook na de vakantie nog steeds in je kleren.

Tip 1 Drink voldoende water

Heel vaak denk je dat je honger hebt, maar als je dan een groot glas water drinkt, gaat je hongergevoel weg. Zorg dat je minimaal twee liter water drinkt, buiten je koffie en thee om. Veel water drinken is goed voor de afvoer van je afvalstoffen en voor je stofwisseling.

Tip 2 Denk aan je groentes en fruit

Als je zorgt dat je minimaal dertig gram vezels eet op een dag, geeft je dat ook een verzadigd gevoel. Vezels zitten behalve in brood en crackers met name in groente en fruit. Zo krijg je ook je vitamines binnen.

Tip 3 Geef punten aan wat je in je mond stopt

s het minimaal een acht wat je in je mond gaat stoppen, geniet er dan ook van. Alles onder de acht kun je beter niet in je mond stoppen, want dan kun je er ook veel minder van genieten en is het het niet waard.

Fijne vakantie!

TopSlank Vught | Isabellakazerne gebouw 9, Reutsedijk 9, Vught | 06 50444079 | vught@topslank.com | www.topslank.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere