column

  Oog voor  jouw nagels

Oog voor jouw nagels

01-07-2020

Goed verzorgde handen met mooie nagels springen net zo in het oog als een mooi opgemaakt gezicht. Daar zijn ze zich bij Designer Nails in Drunen maar al te goed van bewust. “Daarom gaan wij altijd voor kwaliteit”, aldus eigenaresse Natascha van Gorkom.

“Naast de lessen en workshops die ik verzorg, heb ik een online groothandel in nagelproducten en werk ik zelf nog regelmatig als nagelstyliste. Ik ben weliswaar niet de goedkoopste, maar als ik de mensen uitleg waarom mijn tarieven wat hoger zijn, snappen ze het meteen. Aan kwaliteit hangt nu eenmaal een prijskaartje.

Ik neem echt uitgebreid de tijd voor al mijn klanten zodat ze in veel gevallen ook langer plezier hebben van het eindresultaat dan wanneer ze kiezen voor ‘goedkoop’.”

Wil jij ook mooi verzorgde nagels of misschien wel zelf het vak leren? Neem dan een kijkje op www.designernails.nl. De website is onlangs volledig vernieuwd.

Natascha mag zich met recht een expert noemen als het om nagelstyling gaat. Ooit zelf begonnen als nagelstyliste verzorgt ze inmiddels al heel wat jaren lessen en workshops om anderen het vak te leren. Die perfectie wil ze graag doorgeven om mensen met dezelfde passie voor nagels het vak écht goed te leren. Of je nu komt voor een eenmalige workshop, bijscholing of een complete opleiding tot allround nagelstylist, Natascha streeft naar het hoogst haalbare.

Neem een kijkje op de volledig vernieuwde website

Natascha van Gorkom Wilhelminastraat 51, Drunen 06-52688053 | www.designernails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere