column

Botox tegen zweten?!

Botox tegen zweten?!

01-08-2020

We doen het allemaal: zweten. Zweten is een normale lichaamsfunctie waardoor overmatige warmte aan het lichaam wordt onttrokken. Door verdamping van het zweet wordt de huid afgekoeld. Het zweten neemt toe bij lichamelijke inspanning, emoties of bij het eten van sterk gekruid voedsel.

Als u er goed uitziet, voelt u zich goed en straalt u dit ook uit.

Bij sommige mensen is er sprake van overmatig zweten van oksels, handen en/of voeten, dusdanig dat men hiervan hinder ondervindt in het dagelijkse leven. Wanneer zweten als onaangenaam wordt ervaren, spreken we over hyperhidrosis. De oorzaak van hyperhidrosis is meestal niet bekend.

Veel mensen gebruiken deodorant om de geur te verdoezelen of antitranspirant om het zweten plaatselijk te remmen. Indien dat niet voldoende is, kan gekozen worden voor Botox-injecties. Botox blokkeert de zenuwuiteinden van de zweetklier. Door de zenuwblokkade houden de zweetklieren op met het aanmaken van zweet. Het gunstige effect van botox op de zweetsecretie kan tot zes maanden aanhouden.

Bent u benieuwd wat Elan Clinics voor u kan betekenen?
Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

“Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kunt u al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen. Gelukkig zien we dat het taboe op cosmetische ingrepen steeds meer verdwijnt en dat mensen de stap durven te zetten om eens langs te komen voor advies.” Bij Elan Clinics kunt u terecht voor rimpelinspuitingen met Botox® of hyaluronzuur. Ook verzorgen wij anti-transpiratiebehandelingen, littekencorrecties en behandelingen tegen verschillende huidaandoeningen en migraineklachten.

Bent u benieuwd wat Elan Clinics voor u kan betekenen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Achterstraat 4 Helvoirt | 06 - 170 28 131 | helvoirt@elanclinics.nl | www.elanclinics.nl/helvoirt

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere