Column Kitty Wolf

Darmen en emoties

Darmen en emoties

01-08-2020

Dat de darmen cellen bevatten die dezelfde structuur hebben als onze hersencellen, is al behoorlijk wat jaren bekend. De darmen worden ook wel je tweede brein genoemd. Het blijft de vraag: wat is eerder, je hersenen met gedachten of je darmen met de vlinders of een misselijkmakend gevoel. Een ding wordt steeds duidelijker en dat is dat er een verband gevonden wordt in de hersen-darm-as, your gut-brain connection.

De meesten van ons kennen wel het gevoel van de vlinders in de buik als we verliefd zijn. Het eerste nummer waar je met je geliefde op gedanst hebt, of zelfs op hebt gekust. Toen ik ging trouwen draaide het nummer van Brian Adams. En nog steeds krijg ik weer die kriebels in mijn buik als ik dat nummer hoor. Ook al ben ik alweer geruime tijd gescheiden.

Misschien heb je ooit bijna een ongeluk gehad met de auto, dat je plots op de rem moest staan omdat een fietser overstak daar waar het niet mocht. Zo hebben we allemaal onze ervaringen. Deze ervaringen slaan we op in onze hersenen. En de gevoelens die gepaard gaan met die ervaringen slaan we op in onze darmen. Zo heeft elk stukje darm een reflectiepunt op een orgaan waar die emotie opgeslagen ligt.

Nu, na meer dan vijftien jaar darmspoelingen te hebben gegeven aan minimaal tweeduizend cliënten in mijn praktijk, kan ik uit ervaring zeggen dat onze fysieke en emotionele ballast er door een diepe, intensieve reiniging uitkomt waardoor je zowel fysiek als mentaal enorm opknapt. Ik combineer de behandeling met de lifecoaching methode van Anthony Robbins wat de reiniging zo diepgaand maakt.

Kitty Wolf is al vijftien jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut, is zij begonnen in haar eigen praktijk. Al vijftien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Wil jij ook af van alle oude ‘shit’? Bel dan 06-52063642 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kuurbehandeling.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker