column

Is het roos of uitdroging van de hoofdhuid?

Is het roos of uitdroging van de hoofdhuid?

01-09-2020

We krijgen vaak vragen wat zijn die rode plekken of schilfers op mijn hoofd? Het jeukt zo en heel mijn kleren zitten ermee onder, ik heb roos! Kan daar niks aan gedaan worden?

Mediscope
Wanneer we de hoofdhuid goed bekijken of een diagnose stellen met de Mediscope zien we steeds vaker, dat het geen roos is maar juist een uitdroging van de hoofdhuid. Dan is een anti roos shampoo niet de beste keus om te gebruiken.

Dus vraag altijd na bij je salon wat het nu daadwerkelijk is en wat je het best kunt gebruiken.

Salons die met Mediceuticals werken, kunnen ook in het bezit zijn van de Mediscope. Ook Marciano’s haarstyling is in de unieke gelegenheid om een professionele diagnose te maken van de hoofdhuid en het haar. Tevens krijg je een deskundig advies.

Breng voor een goed advies een bezoek aan Marciano's Haarstyling in Engelen. Je kunt daar rekenen op vakmanschap, kwaliteit en passie voor het kappersvak.

Dus heb je last van haaruitval, dunner wordend haar, roos, droge hoofdhuid, vette hooofdhuid of een gevoelige hoofdhuid?
Maak een afspraak of bel voor een diagnose met de mediscope!

Maak een afspraak of bel voor een diagnose met de mediscope!

Zonneweide 18 Den Bosch | 073-8882899 / 0 6-15439983 | www.marcianoshaarstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24