Column

Zicht op de toekomst!

Zicht op de toekomst!

01-09-2020

Stel je voor: midden in de nacht word je wakker en moet je naar de wc. Je staat op en realiseert je dat je onvoldoende ziet. Maar ook wanneer je de lamp aandoet, is dat niet afdoende.

Reis met IM Medical Travel en u wordt volledig ontzorgd! Begrip, vertrouwen en openheid zijn onze kernwoorden.

Op de tast probeer je je bril op het nachtkastje te vinden, terwijl je per ongeluk de bril op de grond en onder het bed tikt. Op je knieën op de koude grond moet je je zoektocht vervolgen. Inmiddels ben je klaarwakker, en bovendien behoorlijk geïrriteerd.

Het zicht is een van onze belangrijkste zintuigen. Wanneer je geen problemen ondervindt met zicht, sta je daar doorgaans niet bij stil. Maar op het moment dat er problemen ontstaan met lezen, auto rijden of in het donker kunnen kijken, zul je je er maar al te goed bewust van worden.

Veelal zijn ooglaserbehandelingen zeer aan de prijs. Hoewel het om een relatief snelle ingreep gaat, is dat vaak een grote belemmering. Maar waarom zou goed zicht alleen voorbehouden moeten zijn aan hen die grote bedragen kunnen missen? Dat vond IM Medical Travel ook, en besloot daar verandering in te brengen door mensen met een meer betaalbare behandelaar in Turkije te verbinden. Dat levert niet alleen kostenbesparing op.

Doordat reis, verblijf, transfers, behandeling en vertalingen georganiseerd worden, biedt dat bovendien alle tijd en ruimte om je volledig te richten op herstel en ontspanning. Zodat jij weer kunt genieten van een mooi - en vooral helder! - zicht op de toekomst.

Bezoek www.immedicaltravel.com voor meer informatie.

Mevr K.S. en Dhr M. Uslu: “De tandartskliniek was uiterst modern en alle specialisten zijn onder één dak te vinden. De hele behandeling is pijnloos verlopen en de tandartsen waren heel erg vriendelijk. Alle tandartsen spraken goed engels en zo nodig was Ilona altijd aanwezig om iets in het Nederlands uit te leggen.

De tandarts die mij hielp was zo vriendelijk en stelde je zo op je gemak, dat je bijna zou vergeten dat je bij de tandarts zit.

Voor wat betreft het ooglaseren in het ziekenhuis: ook dit was zeer modern. Men sprak hier ook goed Engels en Ilona is er voor uitleg in het Nederlands. Na het vooronderzoek volgde een pijnloze laserbehandeling. Een paar uur later... prima zicht. De volgende ochtend een nacontrole en vervolgens in het zonnetje op de boulevard genieten van 100% zicht.

Naast de behandelingen hebben we echt een vakantiegevoel gehad in Izmir: lekker slenteren en winkelen in de stad, heerlijk eten en alle bezienswaardigheden bekijken.

Wij zouden iedereen aanraden om via IM Medical Travel naar deze klinieken te gaan. Heel erg bedankt en als er nog een tandartsbehandeling nodig is, komen we zeker bij jullie terug!!!”

 

Tevens kun je je op de website aanmelden voor de consultdagen op zaterdag 26 september (Tilburg) en zondag 27 september (Rotterdam).

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg | ( +31)85-1307679 | info@immedicaltravel.com | www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24