bruisende zaken

‘Pilates is ontstaan voor jou!’

‘Pilates is ontstaan voor jou!’

01-09-2020

De Pilates Studio is de eerste échte pilates studio in Vught. Het is een mooie en sfeervol ingerichte studio met apparaten en luxe pilates matten. Mirjam Driessen heeft twintig jaar leservaring en geeft vanuit passie jouw lichaam de juiste bewegingsaandacht, zodat jij je specifieke doel bereikt en nog veel meer dan dat!

Vanuit pure passie geeft zij les en dat merk je!

De meest doordachte manier van bewegen

Pilates is in de vorige eeuw ontwikkeld als een trainingsmethodiek voor revalidatie, maar is inmiddels wereldwijd razend populair bij topacteurs, topatleten, BN’ers en iedereen die echt bewust met zijn lichaam bezig wil zijn.

Pilates versterkt niet alleen je spieren, maar rekt en versoepelt deze ook. Je krijgt een sterker en flexibeler lichaam en je loophouding verbetert. Dit is waarom zoveel acteurs het beoefenen en het zo goed is als aanvullende sport en voor (post) revalidatie. Daarnaast versterk je ook je immuniteit.

De Pilates Studio werkt volgens het BASI block® systeem. Dit is het enige systeem dat volgens een unieke en duidelijk systematiek werkt en daarmee de oefeningen vloeiend en logisch in elkaar laat overlopen en opbouwend is in het repertoire. Hiervoor is een goede ademhaling, concentratie en coördinatie nodig en dat zorgt meteen voor een prettige ontspanning in je hoofd.

De pilates methode is zo krachtig dat de resultaten in het spiergeheugen worden opgeslagen en ook in het dagelijks leven blijven werken. Pilates is voor iedereen geschikt, ongeacht je niveau van fit zijn, vorm, leeftijd, gezondheid, maar ook als je zwanger of postnataal bent, revaliderend of atleet!

Succes voor iedereen

Wij geven privé- en groepslessen. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold vanuit het hoofdkantoor in Californië, we volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en we hebben specialisaties op velerlei gebied, zoals zwangerschapspilates, revalidatie, senioren en meer. En... het is Brabants gezellig bij ons! Je vindt De Pilates Studio in Vught met meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Iets voor jou? Kom dan eens kijken in onze studio voor een proefles.

Eigenaar: Mirjam Driessen | Industrieweg 3 G, Vught | 06-39725042 | www.depilatesstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere