bruisende zaken

Uitstralen wat je van binnen voelt? Dat kan!

Uitstralen wat je van binnen voelt? Dat kan!

01-09-2020

Natuurlijk zit echte schoonheid van binnen. Maar soms mag de natuur best een handje geholpen worden. Het is onze uitdaging om jou te laten stralen! Door een grote variëteit aan producten en behandelingen streven wij naar het optimale resultaat. Met ons team van kundige dames en vaste partner(s) voor specialistische behandelingen zorgen we ervoor dat jij stralend de deur uit gaat.

Massages: laat alles even van je afglijden

Dat een massage heerlijk ontspannend is, hoeven we jou niet te vertellen. En dat het nek- en rugklachten verlicht waarschijnlijk ook niet. Maar een massage doet meer. Het werkt pijnstillend, vermindert stress en voorkomt zelfs klachten. Voor iedereen die een druk leven leidt of gewoon op zoek is naar ontspanning.

Permanente make-up: er 24 uur per dag verzorgd uitzien

Eigenlijk willen we er elk moment van de dag goed uitzien. Tijdens het sporten, als je op vakantie bent, als je de sauna of het zwembad uitstapt en als je ’s morgens overhaast de deur uit moet. Permanente make-up maakt dat mogelijk. Hierbij worden de eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht en heb je er geen omkijken naar.

ME-line: effectief behandelen van alle pigmentvlekken/hyperpigmentatie

Pigmentvlekken zijn storend en ontsieren het gezicht en lichaam. Gelukkig bieden de producten van ME-line uitkomst. Hiermee zijn zelfs de diepe en zogeheten ‘moeilijke’ pigmentvlekken goed te behandelen, zoals pigment ontstaan door zwangerschap, hormonen en krabben aan de huid. Dit met als resultaat een egalere en mooiere huid.

Forlle’d: exclusieve Japanse anti-aging producten

Omdat de werkstoffen dieper de huid in komen, worden onze levende huidcellen (die onder in onze huid liggen) van betere kwaliteit, ze worden gezonder. Dit zorgt voor een mooiere, vollere huid met een gezonde uitstraling! Dit is huidverbetering en huidverjonging van binnenuit.

Ben je op zoek naar een huidinstituut in de omgeving van Vught? Met veel kennis van de huid, krachtige huidbehandelingen en intensieve semi-medische producten geeft BE YOU Huidinstituut je huid de aandacht die ze verdient. Met liefde voor het vak en oog voor jouw persoonlijke wensen. Maar vooral met oplossingen die de huid zelf haar werk laten doen, gericht op een blijvend stralend en natuurlijk resultaat.

Vanuit je huidconditie nu kijken wij naar de benodigde stappen voor een mooie huid straks en later. Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. Hier helpen we je graag bij.

Met vriendelijke groet,

Daarom kies je voor be you!

Moleneindplein 2 Vught | 073 - 656 656 1 info@beyouhuidinstituut.nl www.beyouhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24