bruisende zaken

Slank worden en slank blijven!

Slank worden en slank blijven!

01-09-2020

Esther Tops weet als geen ander hoe het is om te worstelen met je gewicht. “Ik was een echte jojo-er. In de loop der jaren heb ik alle mogelijke diëten geprobeerd. Met behulp van maaltijdvervangers en coaching ben ik uiteindelijk twintig kilo afgevallen. Ik heb nog steeds geen maatje 38, maar ik zit een stuk beter in mijn vel. Dat gun ik andere mensen ook.” Vanuit haar praktijk TopSlank helpt ze je dan ook graag om jouw streefgewicht te bereiken.

“Als coach vorm ik de spreekwoordelijke stok achter de deur die velen nodig hebben om het afvallen daadwerkelijk vol te houden”, vertelt Esther. “Als je hier voor de eerste keer komt, gaan we in op je huidige voedingspatroon en kijken we wat we daarin kunnen veranderen. Je bepaalt zelf het streefgewicht waar je naartoe wilt werken. Daarnaast meet ik onder andere je gewicht, je vet- en vochtpercentage en je viscerale vetpercentage. Zo weet je precies hoe je ervoor staat. En soms is dat best even schrikken.”

Verantwoord afvallen zonder honger

“De maaltijdvervangende producten die ik gebruik zijn pH-neutraal, soja-arm en aspartaamvrij. Doordat er voldoende eiwitten en vezels in zitten, heb je geen hongergevoel. Er zijn drie verschillende programma’s. Samen kijken we welk programma het beste bij jou past. Iedere week kom je bij mij om je te wegen en bespreken we waar je tegenaan bent gelopen. Met tips, adviezen en recepten motiveer ik je om door te gaan op de ingeslagen weg.” Je betaalt voor de producten, de begeleiding door Esther is gratis.

Alles voor een blijvend resultaat

“Ik besteed bewust veel aandacht aan het langzaam weer opbouwen van een gezond, verantwoord voedingspatroon. Als de kilo’s eraf zijn, juich ik met je mee. Tegelijkertijd begint het dan eigenlijk pas. Je krijgt een app waarmee je precies kunt bijhouden wat je eet op een dag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een apk-kaart aan te schaffen waarmee je nog vijf keer bij mij terug mag komen, totdat je het helemaal zelf kunt. Alles voor een blijvend resultaat.”

‘We doen het vooral samen’

Locaties: Schuttershof 3, Boxtel info@topslank.com Isabellakazerne gebouw 9, Reutsedijk 9, Vught vught@topslank.com 06 50444079 www.topslank.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).