bruisende zaken

Bubbels	Baby Spa 	in Berlicum

Bubbels Baby Spa in Berlicum

01-09-2020

Bij Bubbels Baby Spa kunnen baby’s van nul tot zes maanden terecht voor floaten en babymassage. Een bezoekje aan de baby spa is niet alleen een leuk uitje samen met je baby, maar heeft ook vele gezondheidsvoordelen.

‘Het is een uitje voor ouder en kind’

De zachte tegendruk van het warme water biedt verlichting bij krampjes en obstipatie, maar ook bij reflux en overstrekken. Door middel van de drijfring kan de baby veilig en autonoom bewegen. Doordat baby’s een half uur lang vrij kunnen bewegen is het een echte work-out voor de kleintjes. Hierdoor slapen ze na de sessie vaak langer en dieper.

Onze baby spa is een kleinschalige spa. Wanneer je een sessie boekt, deel je de spa nooit met anderen. Iedere sessie is bij ons een privésessie. Zo zorgen wij voor een rustige en ontspannen omgeving voor de baby en de ouders en is er voldoende persoonlijke aandacht.

Wil jij samen met je kleintje komen ontspannen in onze spa? Boek je sessie dan gemakkelijk online via de website.

Floaten € 35 Floaten + Babymassage € 55 Dubbeldate € 100 (Floaten + Babymassage voor 2 baby’s)

Nederhof 3b, Berlicum | 06-41767164 info@bubbelsbabyspa.nl | www.bubbelsbabyspa.nl Bubbels Baby Spa Bubbels Baby Spa is alleen geopend op afspraak.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).