column

Als je lichaam niet wil maar jij wel

Als je lichaam niet wil maar jij wel

01-09-2020

Met veel succes combineert Yvonne Mirer haar ruim 30 jaar Psycho-Sociale ervaring met Energetische Therapie. Zij staat voor: aandacht, compassie, holisme en heeft vertrouwen hoog in het vaandel. Je bent welkom voor de zoektocht naar je oorsprong en je persoonlijke ontwikkeling.

We leven in een hectische wereld. We zijn 24/7 wereldwijd met elkaar verbonden. Het gemak en de luxe van mogelijkheden liggen binnen handbereik. We jagen onszelf op met al dat ‘moeten’. De vele keuzes die ons dagelijks bereiken maakt het leven ingewikkeld.Daarnaast zaait de huidige Corona-tijd angst en onzekerheid. Meer dan ooit worden we op onszelf teruggeworpen. Dit alles heeft een ‘prijs’, namelijk; grote druk en hoge stress. Met als gevolg; fysieke-, mentale-, psychische- en/of spirituele klachten.

Je zoekt hulp bij (huis)artsen, specialisten en andere reguliere hulpverleners. Je krijgt niet de juiste aandacht die je verdient. Je wordt niet begrepen, gezien of gehoord. Vaak heb je het gevoel dat je betaald en weer naar huis wordt gestuurd met je probleem. Je hersteld niet, je raakt teleurgesteld of (misschien) radeloos. Alle inspanningen brengen je nóg verder uit evenwicht. Dit draagt niet bij aan wat je nodig hebt.

Ik werk oplossingsgericht en vanuit een holistische visie. Ik heb aandacht voor jou én je totale leefsituatie. Mijn behandeling bestaat niet uit één therapievorm, maar uit een combinatie van verschillende (reguliere én energetische) methoden. Ik kijk samen met jou welke methode het beste bij je past. Ik leer je een zachtmoedige relatie aan te gaan met wat er zich aandient. Ik behandel op alle niveaus van het ‘mens-zijn’; fysiek, psychisch, emotioneel, sociaal en spiritueel. Ik begeleid je bij het leren herkennen van gevoelens en emoties in je lichaam en het vinden van de juiste woorden. Mijn fijngevoeligheid draagt bij aan de totstandkoming van de verbinding tussen lichaam en geest.

Jouw tempo én eigen kracht zijn leidend in mijn behandeling. Ik vind het belangrijk dat jijzelf keuzes maakt en verantwoordelijk blijft in je eigen ontwikkeling. Ik draag zorg voor een veilige behandelomgeving, waarin je jezelf kán en mág zijn. Veiligheidsgevoel begint bij vertrouwen. Vertrouwen in de behandelaar en in de behandeling. Alleen dán kun je toekomen aan een positieve ontwikkeling en groei! ​ Bij Praktijk MIRER is iedereen welkom voor advies. Jij dus ook! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op; Dan zit je snel weer lekker in je vel!

Praktijk MIRER | Yvonne Mirer | Lunersingel 71 Rosmalen | 06-13179592 | info@praktijkmirer.nl | www.praktijkmirer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24