Adverteren werkt!

bruisende zaken

Studiebegeleiding dicht bij huis

Studiebegeleiding dicht bij huis

01-10-2020

Sandra van der Linden en Femke van de Ven zijn blij dat het schooljaar weer begonnen is. Corona zette het onderwijs op zijn kop. Op scholen gelden veiligheidsvoorschriften en leerlingen volgen geheel of gedeeltelijk nog les op afstand. Hoe zorgen we ervoor dat alle leerlingen bijblijven? En welke rol spelen ouders?

Verschillen tussen leerlingen groter

Wat voor de ene leerling goed heeft gewerkt, is voor de andere leerling een groot drama. Online-thuisonderwijs zorgt ervoor dat de verschillen groter worden en differentiëren is nu heel belangrijk! Zijn er vakken die meer aandacht vragen? Is het niveau behouden en lukt het leerlingen om een goede start te maken? Wij kunnen leerlingen een helpende hand bieden.

Denk aan bijles voor het bijspijkeren van een bepaald vak. Net even die boost die zorgt dat het schooljaar weer goed begonnen kan worden. Maar ook huiswerkbegeleiding is een mogelijkheid. Het herpakken van het leerproces. Het leren leren opnieuw aandacht geven.

Persoonlijke aanpak

Iedere leerling, en daarmee ook de ouders, hebben het thuisonderwijs op hun eigen manier ervaren. Denk eens terug aan die tijd en maak er een reflectiemoment van. Wat zijn je ervaringen van de afgelopen maanden en maak (samen) keuzes voor dit schooljaar. Wij helpen graag om te kijken wat een leerling nodig heeft en hiervoor een persoonlijk plan op te stellen.

Mogelijkheden

Een crisis als deze zorgt er ook voor dat we aan de slag kunnen met nieuwe ontwikkelingen. Wij zien hierin ook kansen en mogelijkheden om leerlingen vooruit te helpen. Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden om leerlingen verder te helpen met hun studie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat we sterker dan ooit de coronacrisis te boven komen!

NIEUW studiebegeleiding Oisterwijk Burgemeester Verwielstraat 67, Oisterwijk (voorheen studie- wijzer oisterwijk)

Studiebegeleiding Helvoirt 06-13177212 info@studiebegeleidinghelvoirt.nl www.studiebegeleidinghelvoirt.nl Studiebegeleiding Haaren 06-83838903 info@studiebegeleidinghaaren.nl www.studiebegeleidinghaaren.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).