column

Eerste hulp bij eetbuien: eet voldoende vezels!

Eerste hulp bij eetbuien: eet voldoende vezels!

01-10-2020

Wanneer iedereen in Nederland per dag 35 tot 40 gram vezels zou eten, zou er geen overgewicht zijn! Daarnaast zouden er ongeveer twaalf procent minder gevallen van darmkanker zijn!

Vezels dragen ook bij aan een verzadigd gevoel na het eten

Vezels geven je een verzadigd gevoel, zodat je geen trek hebt in ongezonde tussendoortjes. Vezels vind je met name in groente en fruit, maar ook in ontbijtproducten zoals havermout en muesli.

Je kunt de inname van vezels makkelijk zelf bijhouden via verschillende apps. Ik adviseer altijd om de fatsecret app te gebruiken. Deze app geeft je inzicht in het aantal calorieën dat je eet, maar ook in het gebruik van vezels.

Wil je afslanken?

Dan moet je vooral op je eten gaan letten. Dat kun je zelf doen of je kunt bij ons het Straight Away programma volgen. In het laatste geval slank je af onder begeleiding en we leren je ook hoe je op gewicht blijft als je je streefgewicht hebt bereikt. Dat is het allerbelangrijkste!

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen begeleiden naar een gezond gewicht?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Esther Tops is eigenaresse van TopSlank Vught waar ze mensen begeleidt bij het afvallen door middel van maaltijdvervangers. En uiteindelijk mensen begeleidt naar een gezond voedingspatroon.

TopSlank Vught | Isabellakazerne gebouw 9, Reutsedijk 9, Vught | 06 50444079 | vught@topslank.com | www.topslank.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere