Adverteren werkt!

Column

Rouwbegeleiding, een steuntje in de rug

Rouwbegeleiding, een steuntje in de rug

01-12-2020

We zijn bijna aan het einde van een bizar jaar met veel angst, onzekerheid, verdriet, verlies en rouw. Het was een jaar waarin ik met Sweet Goodbyes door rouwbegeleiding gelukkig veel steun heb kunnen geven. En door Access Bars (hoofd)behandelingen hebben mensen ook verlichting ervaren.

Ik vermoed dat het einde van 2020 niet ook het einde van de onrust en rouw zal zijn. Maar in 2021 sta ik wederom voor u klaar. Als betrokken mens en professioneel rouwbegeleider. En daarnaast zal ik mijn kennis over ‘de wereld van rouw en verlies’ blijven delen door webinars en online trainingen over omgaan met rouw door zowel volwassenen als kinderen.

Kijk voor informatie hierover regelmatig op mijn website www.sweetgoodbyes.nl.

Het verdriet laten we beetje bij beetje los, maar de liefde nooit. Een beetje hulp is vaak al voldoende, rouwbegeleiding kan net dat steuntje in de rug zijn.

En ik help u graag.

Heb je een dierbare verloren en blijf je hierom rouwen? Of kom je niet voorbij je verdriet na een andere vervelende gebeurtenis? Voel je de behoefte aan ondersteuning om de draad weer op te pakken? Dan kan rouw- en verliesbegeleidster Amanda van den Hurk je daarbij helpen. Sweet Goodbyes | 06-15200481 | www.sweetgoodbyes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).