column

Hoe blijf je slank tijdens de feestdagen?

Hoe blijf je slank tijdens de feestdagen?

01-12-2020

Kerstkransjes, kerststol, multiple-gangendiners, oliebollen. Allemaal heerlijk! Maar ook allemaal bomvol calorieën en stoffen waar ons lijf en onze huid niet zo blij van worden.

Genieten van de feestdagen en tóch op gewicht blijven?

Dat de feestdagen in aantocht zijn, betekent niet automatisch dat je alles maar in je mond hoeft te stoppen. Dat zou zonde zijn!

Tip 1: geef alles wat je in je mond stopt een cijfer van 1-10.

Alles beneden de 8 niet in je mond stoppen, want daar ga je niet optimaal van genieten! En vraag jezelf af of wat je in je mond wilt stoppen net zo lekker is als slank zijn of laat je het liever staan?

Tip 2: let op je porties

Neem een klein beetje van alles, zo proef je alles maar ga je niet over je grens heen.

Tip 3: blijf bewegen!

Het kan natuurlijk zijn dat je gym gesloten is, maar dat is natuurlijk geen excuus. Ga voor een wandeling of een work-out de volgende dag!

Wil je voor de feestdagen nog wat kilo’s kwijt?

Begin dan nu zodat je slank het nieuwe jaar ingaat. Wij kunnen je daarmee helpen met de maaltijdvervangers van Straight Away. Onder begeleiding afvallen is wel zo makkelijk en hoeft niet duur te zijn! Van 5 tot 50 kilo verliezen, wij helpen je graag!

Esther Tops is eigenaresse van TopSlank Vught waar ze mensen begeleidt bij het afvallen door middel van maaltijdvervangers. En uiteindelijk mensen begeleidt naar een gezond voedingspatroon.

TopSlank Vught | Isabellakazerne gebouw 9, Reutsedijk 9, Vught | 06 50444079 | vught@topslank.com | www.topslank.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere