bruisende zaken

We zetten ons 100% in voor onze cliënten

We zetten ons 100% in voor onze cliënten

01-01-2021

Vriendinnen Maria Psara en Sevgi Akpinar werkten al enkele jaren met plezier samen bij hetzelfde advocatenkantoor. Ze deelden een droom: het openen van een eigen praktijk die zich volledig richt op het personen- en familierecht. Onlangs werd deze droom werkelijkheid en betrokken ze een pand aan de Kasteleinenkampweg in Den Bosch. “Het is fijn dat we nu de vrijheid hebben om het helemaal op onze manier te kunnen doen.”

Specialisten in familierecht

Verwacht geen kille ontvangst in een statig kantoor, bij Maria en Sevgi krijg je een warm welkom in een mooie, moderne ruimte. “Lekker informeel en ingericht in huiskamersfeer”, vertellen beide dames gedreven. “We vinden het belangrijk dat mensen zich hier helemaal op hun gemak voelen. Ze vertrouwen toch hun persoonlijke verhaal aan ons toe.”

Vanuit het oogpunt van het kind

Gevoed door hun eigen ervaringen - Maria was als puber verwikkeld in een (v)echtscheiding en Sevgi groeide op in een niet alledaags gezin met een alleenstaande moeder - heeft het duo een sterke voorliefde voor het familierecht. “We houden ons onder andere bezig met echtscheiding, alimentatie, ouderlijk gezag, erkenning ouder-schap, naamswijziging, boedelverdeling, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Doordat we zelf het een en ander hebben meegemaakt, kunnen we ouders helpen om ook eens naar hun situatie te kijken vanuit het oogpunt van het kind.”

Gaan voor het maximale

Maria treedt bij echtscheidingen tevens op als mediator. “Als beide partners daartoe bereid zijn, is mediation een goede optie.” Maria en Sevgi gaan eerst het overleg aan. “Maar als het echt niet anders kan, gaan we over tot procederen en zetten we alles op alles om er het maximale uit te halen voor onze cliënt. Uiteindelijk gaat het erom dat alle betrokkenen weer op een goede manier verder kunnen met hun leven.”

 

Maria en Sevgi Familierecht | Kasteleinenkampweg 11C, Den Bosch | 073-2055111 | info@mariaensevgi.nl | mariaensevgi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere