Column Kitty Wolf

Darmspoelingen verbeteren je immuunsysteem

Darmspoelingen verbeteren je immuunsysteem

01-02-2021

Al jaren schrijf ik een column in dit blad over het nut van reinigen van je lichaam. Ook in de media gaat het steeds meer over het aansterken van je immuunsysteem. Gezonde voeding en beweging zijn daarbij een belangrijk onderdeel.

NIEUW! holistische, energetische MASSAGE

Echter, als de dikke darm vol zit met oude voedingsresten, oude ontlasting, dan kunnen met name de mineralen uit voeding niet opgenomen worden. In de eerste fase van verontreiniging krijg je klachten en als je daar niets aan doet chronische klachten als ook ziektes.

De meest efficiënte manier van reinigen is detoxen in combinatie met darmspoelingen. Het warme gefilterd water komt met een hele lichte bijna niet waarneembare druk je dikke darm in. Dit wekt de natuurlijke aandrang op en wanneer die aandrang zich aandoet, wordt het water uit het lichaam gelaten. Dit proces weekt de darmplak los, oude voedingsresten, slijm en lucht verlaten de darm.

Er zijn legio lichamelijke en psychische klachten die na een kuur als sneeuw voor de zon verdwijnen. Mocht je willen weten of deze manier van reinigen ook voor jou kan helpen, kijk dan op mijn website www.coloninbalance.com.

Kitty Wolf is al zestien jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk. Al zestien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Sinds januari bied ik naast de darmspoelingen ook holistische, energetische massage aan, dit eventueel voor of na de darmspoeling. De massage kan ook los ingeboekt worden.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere