bruisende zaken

Advocatuur 		nieuwe stijl

Advocatuur nieuwe stijl

01-03-2021

“Ik ben geen advocaat, ik ben Casey en ik werk als advocaat.” Een uitspraak die meteen duidelijk maakt hoe Casey van Veenendaal haar eigen advocatenkantoor, Van Veenendaal Advocatuur in het centrum van Den Bosch, al geruime tijd runt: professioneel, maar tegelijkertijd ook toegankelijk, enthousiast, verfrissend en persoonlijk. “Heerlijk dat ik door het runnen van mijn eigen kantoor mijn visie de wereld in kan schreeuwen.”

‘Ik ben een bijtertje’

Een visie die zich het best laat om- schrijven als ‘advocatuur nieuwe stijl’.

“De advocatuur is vaak best stoffig, ik bewijs dat het ook anders kan. Van mij hoef je geen ‘poeha’ te verwachten. Hoewel ik in mijn werk uiteraard zakelijk moet en zal blijven, werk ik toch persoonlijk. Ik doe mezelf niet anders voor en vind het belangrijk dat mensen zich bij mij veilig en vertrouwd voelen. Cliënten omschrijven mij als zeer deskundig, gedreven en betrokken. Ik vertel eerlijk waar het op staat om mij vervolgens als een pitbull in de zaak vast te bijten.

Ik sta voor, naast en achter mijn cliënt. Elke zaak gaat mij aan het hart en ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om het beste resultaat voor mijn cliënten te behalen. Een zaak ‘winnen’ is natuurlijk het doel en waar ik altijd naar streef, maar een nog mooiere beloning is als ik zie dat mensen weer door kunnen gaan met hun leven en gegroeid zijn door het proces waar ik ze mede doorheen heb geleid.”

Zakelijk & persoonlijk

Als advocaat is Casey gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. “Dat ik over de juiste kennis beschik, mag voor zich spreken. Daarnaast heb ik ook de nodige ervaring doordat ik al jaren in het vak zit; ik werk al vanaf het eerste jaar van mijn rechtenstudie op een advocatenkantoor, gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Bovendien is de advocatuur mij met de paplepel ingegoten.” Oftewel, bij Van Veenendaal Advocatuur zit je goed!

Ben jij benieuwd of Casey ook iets voor jou kan betekenen?

Neem dan een kijkje op www.vv-advocatuur.nl of maak meteen een afspraak.

Van Veenendaal Advocatuur | Jan Heinsstraat 2D ’s-Hertogenbosch | 073-7820422 info@vv-advocatuur.nl | www.vv-advocatuur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24