Adverteren werkt!

bruisende zaken

Voor de coupe die je wilt!

Voor de coupe die je wilt!

01-04-2021

Vakmanschap, kwaliteit en passie voor het kappersvak. Dat is waar u op kunt rekenen wanneer u een bezoekje brengt aan Maricano’s Haarstyling in Engelen. Eigenaresse Wendy van den Oever en haar collega Jolanda zijn van alle markten thuis en zorgen dat iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) met een mooi kapsel en een tevreden gevoel de kappersstoel verlaten.

Van knippen tot kleuren en van het zetten van extensions tot scheerbeurten voor mannen: bij Marciano’s Haarstyling kan het allemaal.

Wendy vertelt: “De sfeer in de kapsalon is gezellig en knus. Van rijk tot arm: iedereen voelt zich hier thuis. We hebben veel klanten uit Engelen, Rosmalen en de hele regio Den Bosch, maar ze komen ook zelfs vanuit bijvoorbeeld Den Haag en Tilburg speciaal hier naar toe.”

Gratis parkeren
Wendy is al 29 jaar kapster en werkte in meerdere kapsalons. “Zeventien jaar geleden stopte de zaak waar Jolanda en ik toen werkten ermee en ben ik ambulant gaan werken. Sinds drie jaar heb ik een eigen salon naast mijn huis. Er is volop gratis parkeergelegenheid, dat vinden onze klanten ook heel fijn.”

Haarwerken
Ook voor haarwerken ben je bij Marciano’s Haarstyling aan het juiste adres. “Tegenwoordig is dat niet alleen een uitkomst voor mensen met een haaraandoening, maar ook voor kalende mannen.”

Mediceuticals
“We werken hier onder meer met bhave, L’Oreal en Wella en speciaal voor mensen met hoofdhuidproblemen hebben we Mediceuticals in ons assortiment,” aldus Wendy.

Of het nu om knippen, föhnen, kleuren, haarverlenging of bruidskapsel gaat: u krijgt de coupe die u wenst!

“Altijd een advies op maat afgestemd op uw persoonlijkheid en wensen”

Marciano's Haarstyling | Zonneweide 18 Den Bosch | 073-8882899 / 0 6-15439983 | www.marcianoshaarstyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).