Column

Werken op afstand? Dat werkt heel goed!

Werken op afstand? Dat werkt heel goed!

01-04-2021

Alweer meer dan een jaar geleden ben ik een samenwerking met iemand aangegaan. Te weten, Anoeska! Samen dus Anne & Anoeska. Ondertussen twee namen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, net zoals wijzelf!

Anne regelt het!

Een aantal jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen en langzaamaan is er een hechte en bijzondere band ontstaan. En de band is zo goed dat wij samen een onderneming gestart zijn (dus naast Ando Support) en elke dag met heel veel plezier samenwerken. En dat samenwerken is vrijwel altijd op afstand, omdat wij ruim honderdvijftig kilometer van elkaar af wonen.

Hiermee bewijzen we direct dat werken op afstand zeker kan! Als je samen een groeiend bedrijf kunt runnen, lukt dat ook als opdrachtgever en VA! En dat is nu precies waarvoor je als ondernemer een virtual assistant hebt. Hij of zij werkt op afstand, maar zorgt er toch voor dat er taken uit handen genomen worden!

Meer weten? Neem contact met me op en dan drinken we, op afstand, een virtuele kop koffie!

Heb jij een snelgroeiend bedrijf en kan je wel wat hulp gebruiken? Bij Anne van Ando Support ben je aan het juiste adres.

Zij werkt als Virtual Assistant en ondersteunt ondernemers bij dagelijkse werkzaamheden. Zodoende ben je minder tijd kwijt aan nevenactiviteiten en kan jij je volledig richten op de ontwikkeling van je onderneming. Ondersteuning of een sparringpartner nodig? Neem vandaag nog contact met Anne op.

Repelweg 63 Vught 06-28252149 info@andosupport.nl www.andosupport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere