Adverteren werkt!

bruisende zaken

Huidproblemen echt effectief behandelen?

Huidproblemen echt effectief behandelen?

01-05-2021

Huidaandoeningen zoals acne, couperose en pigmentvlekken zijn op zichzelf al heel vervelend. Maar naast de lichamelijke ongemakken, zorgen ze vaak ook voor veel onzekerheid. BE YOU Huidinstituut heeft zowel de kennis als methoden in huis om deze aandoeningen effectief te behandelen en laat jou daarmee weer stralen.

Kijk ook eens in onze webshop

Acne

Nagenoeg iedereen heeft weleens last van een puistje. Maar het wordt pas echt vervelend als het er meer dan één is en als ze op heel het gezicht of lichaam voorkomen. Daar komt bij dat het vaak storende littekens achterlaat. Gelukkig zijn met de juiste acnebehandeling en de juiste producten zowel de oorzaak als gevolgen veelal goed te behandelen.

Couperose & bloedblaasjes

Heb je last van rode wangen of een rode neus door gesprongen adertjes? Of van kleine bloedblaasjes over je hele lichaam? Het zijn geen ernstige aandoeningen, maar couperose en bloedblaasjes worden door de meeste mensen cosmetisch gezien als zeer storend ervaren. Gelukkig zijn beide vaak goed te behandelen.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn onregelmatige, bruine vlekken op de huid. Ze worden ook wel ouderdomsvlekken, levervlekken of zonnevlekken genoemd en komen met name voor op de handen en in het gezicht. Veel mensen storen zich eraan en doen er alles aan om ze te camoufleren. Gelukkig hoeft dat niet meer, want pigmentvlekken zijn effectief te behandelen!

Ben je zoek naar een huidinstituut in de omgeving van Vught? Met veel kennis van de huid, krachtige huidbehandelingen en intensieve semi-medische producten geeft BE YOU Huidinstituut je huid de aandacht die ze verdient. Met liefde voor het vak en oog voor jouw persoonlijke wensen. Maar vooral met oplossingen die de huid zelf haar werk laten doen, gericht op een blijvend stralend en natuurlijk resultaat.

Vanuit je huidconditie nu kijken wij naar de benodigde stappen voor een mooie huid straks en later. Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. Hier helpen we je graag bij.

Met vriendelijke groet, Lian de Bresser

 

Daarom kies je voor be you!

Moleneindplein 2 Vught | 073 - 656 656 1 | info@beyouhuidinstituut.nl | www.beyouhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).