Column

Werken op afstand? Dat werkt heel goed!

Werken op afstand? Dat werkt heel goed!

01-05-2021

Thuiswerken, voor veel mensen was dat ruim een jaar geleden ondenkbaar! Ook veel bedrijven stonden er om allerlei redenen niet voor open...

Anne regelt het!

Zelf werk ik al jaren thuis en dat bevalt ontzettend goed! Met al mijn opdrachtgevers en collega-va’s heb ik vaak contact, allemaal online. Door de huidige techniek is het helemaal niet meer nodig om naast elkaar op kantoor te zitten! Via een video-call kun je elkaars scherm zien en door te werken in de cloud kun je elkaars documenten inzien en bewerken.

Met mijn compagnon heb ik zelfs samenwerkdagen, compleet online. Het is alsof ze naast me zit. We zijn beiden aan het werk, maar spreken en zien elkaar op zo’n dag constant!

Ben je benieuwd hoe dit werkt? Neem eens contact met me op, dan plannen we een video-call in en drinken we op afstand een kop koffie (of thee, als je dat liever hebt...).

Heb jij een snelgroeiend bedrijf en kan je wel wat hulp gebruiken? Bij Anne van Ando Support ben je aan het juiste adres.

Zij werkt als Virtual Assistant en ondersteunt ondernemers bij dagelijkse werkzaamheden. Zodoende ben je minder tijd kwijt aan nevenactiviteiten en kan jij je volledig richten op de ontwikkeling van je onderneming. Ondersteuning of een sparringpartner nodig? Neem vandaag nog contact met Anne op.

Repelweg 63 Vught 06-28252149 info@andosupport.nl www.andosupport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere