Adverteren werkt!

bruisende zaken

Tijd voor een zomerse coupe

Tijd voor een zomerse coupe

01-05-2021

Het mooie weer komt er weer aan. Tijd voor een vernieuwde zomerse coupe. Gaat u voor frisse highlights of voor dieprood?

Hello Four Reasons ‘Let the summer begin’

Helaas droogt deze zomerse zon ons haar ook extra uit. Onze mooie, frisse blonde kleur wordt geel en onze dieprode kleur wordt vaal. Wist u dat ook door het gebruik van de föhn of stijltang uw kleur vervaagt? Wilt u dit voorkomen? Gebruik dan een verzorgende leave-in conditioner met UV-bescherming van Four Reasons. Dit voorkomt uitdroging en beschermt tegen de hitte van de zon en stylingtools.

Ook hebben wij in ons Four Reasons assortiment verzorgende toning shampoos en conditioners. Deze behouden uw kleur tijdens het wassen en verzorgen dankzij de kleurpigmenten in het product. Leuk om te weten: onze producten zijn 100% vegan en niet getest op dieren.

Nieuwsgierig wat onze producten voor uw haar kunnen doen? Maak een afspraak voor een professioneel productadvies-gesprek in onze salon.

Bye bye droog en vervaagd haar. Ga deze zomer voor de ultieme glamorous en altijd verzorgde ‘kom-je-net-van-de-kapper look’!

Eigenaresse: Joyce van Overdijk-Trum Erasmusstraat 11 ’s-Hertogenbosch | 073 614 83 12 info@joysforhair.nl | www.joysforhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).