bruisende zaken

Haal de zomer in huis en geniet

Haal de zomer in huis en geniet

01-06-2021

Het is bijna zover: zomer! Het seizoen van de stralende zon, de felle kleurtjes, frisse geurtjes en positiviteit. Het seizoen waarin jij lekker op vakantie gaat, je heerlijk ontspant en helemaal tot rust komt. Wil jij dit fijne en vrolijke gevoel ook thuis? Haal deze fijne momenten dan naar binnen met JANZEN.

❤ Verras jouw papa op 20 juni ❤

De geurstokjes van JANZEN verspreiden jouw favoriete zomerse geur in huis. Extra fijn: iedereen kan ervan meegenieten. Daardoor geef je niet alleen jezelf, maar ook een ander een moment van ontspanning. Wil je liever zelf bepalen wanneer je jouw favoriete geur ruikt? Of wil je de geur van de diffuser versterken? Probeer dan een van de luxe interieursprays.

Verzorg en straal

Ben je niet veel binnen in deze zomerse maand? JANZEN heeft zijdezachte producten die jouw huid laten stralen én die een fijne, zomerse geur met zich meedragen. Gebruik jij een douchegel, scrub, lotion of crème in dezelfde geur? Dit versterkt elkaar en zorgt ervoor dat jij overal waar je rondhuppelt een heerlijke frisse zomergeur achterlaat, waardoor iedereen ervan mee kan genieten.

❤ Verras je papa

De producten van JANZEN zijn het perfecte cadeau, ook voor mannen! Op 20 juni is het Vaderdag en dat kun je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Shop je cadeau voor jouw liefste papa uit de home- en bodycollectie van JANZEN nu ook makkelijk en snel online. Stel je cadeau persoonlijk samen of kies een luxe giftset.

Shop JANZEN aan de Kerkstraat 6 in ’s-Hertogenbosch én online via de webshop.

Fijne verzorgende producten uit de Janzen collectie

Geuren en crèmes met pure ingrediënten | Kerkstraat 6, Den Bosch | denbosch@janzen.com | www.janzen.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere