Column Kitty Wolf

EEN GOEDE DARMWERKING HOUDT ONS GEZOND

EEN GOEDE DARMWERKING HOUDT ONS GEZOND

01-06-2021

Er wordt tegenwoordig extra veel aandacht besteed aan de darmbacteriën, de bouwstenen van de darmflora die ‘microbioom’ wordt genoemd. Er worden steeds nieuwe verbanden ontdekt die aantonen dat onze gemoedstoestand erdoor bepaald wordt.

BOEK NU een detoxkuur voor € 325,- i.p.v. € 365,-

Een stralende gezondheid is de weerkaatsing van een goedwerkende dikke darm, wat het risico op darmkanker verkleint.

Meer dan een biljoen bacteriën leven in onze dikke darm waar zich het grootste deel van de darmflora bevindt. Ze zorgen ervoor dat voedingsresten verteerd worden zodat er geen gisting en rotting in de darmen plaatsvindt. De darmflora bepaalt voor een groot deel onze immuniteit en vernietigt schadelijke bacteriën.

Een gezonde darmwerking verkleint het risico op suikerziekte type 2, overgewicht, reumatische aandoeningen, darmkanker, darmgassen, depressie en nog vele andere aandoeningen. Vooral overgewicht wordt gemakkelijk in verband gebracht met een verstoorde darmflora.

Kitty Wolf is al zestien jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk. Al zestien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en de rest van Europa.

Heb je klachten, bovenstaande of misschien andere? Ben jij toe aan een lekkere frisse start van de lente? Boek dan nu via coloninbalance.com en ontvang een kuur voor € 325,- i.p.v. € 365,-.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere