bruisende zaken

Een haarband voor ieder moment

Een haarband voor ieder moment

01-07-2021

Ingrid van den Hanenberg was jarenlang op zoek naar een goede manier om haar haar te stylen. Een haarband met aluminium draad, die perfect blijft zitten in weer en wind en flexibel te modelleren is, bleek voor haar dé oplossing. Ze kreeg zo veel positieve reacties dat ze besloot er meer mee te doen. Sinds mei 2020 verkoopt ze onder de naam BroVari haar eigen, unieke lijn met haarbanden.

De haarbanden worden professioneel vervaardigd door een naaiatelier in Nederland. “De stoffen zoek ik zelf uit, geïnspireerd door de laatste trends”, vertelt ze enthousiast. Van bloemen en Afrikaanse prints tot jeans en corduroy, het kan allemaal. In de webshop zijn inmiddels ruim honderd verschillende soorten haarbanden verkrijgbaar. “In de zomercollectie hebben we nu ook duurzame bamboo haarbanden, perfect voor dit jaargetijde.”

Jong en oud

Sinds een aantal maanden zijn er tevens haarbanden voor de kids, onder andere in vrolijke dierenprints. “Verder verkopen we accessoires als scrunchies, sjaals en petten. Sinds kort zijn tevens hippe strandtassen verkrijgbaar. We proberen elke keer weer iets nieuws te verzinnen, we willen onze klanten blijven verrassen.” Die klanten zijn vrouwen afkomstig uit diverse leeftijdsgroepen,

Volop plannen

van jong tot oud. “Ik ben zelf 54 jaar en draag de haarbanden met plezier, maar we weten ook tieners aan te spreken. Mede dankzij mijn twee dochters, beiden twintigers, die mij helpen met social media.” Ook haar schoonzoon zet zich in voor het familiebedrijf: hij neemt de vormgeving van marketingproducten voor zijn rekening.

De collectie van BroVari is inmiddels ook verkrijgbaar bij een aantal kapsalons. “We hopen die verkooppunten de komende tijd verder uit te breiden. Daarnaast gaan we speciale thema haarbanden maken, te beginnen met Halloween en uit te breiden met onder andere kerst en carnaval. We hebben dus nog volop plannen en blijven onszelf ontwikkelen!”

Hendrik Wiegersmalaan 3, Rosmalen | 06-82556218 info@brovari.eu | www.brovari.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere