Adverteren werkt!

column

Lief lijf,

Lief lijf,

01-08-2021

Je steekt je nek uit en je handen uit de mouwen. Je neem de wereld op je schouders en zet je beste beentje voor. Soms slaat de angst je om het hart of heb je er je buik van vol. Lief lijf, je hebt het er maar druk mee.

Waardeer ik je wel genoeg? Of neem ik je niet serieus? Vind ik je te vaak lastig en beperkend? Lelijk en onhandig? Laat ik wel merken dat ik het enorm waardeer dat je zorgt dat ik op mijn eigen benen sta? Luister ik naar de signalen die je me geeft? Zorg ik wel goed voor je? Mijn lieve lijf zorgt voor mij en ik, ik mag voor mijn lijf zorgen. Met aandacht luisteren naar de signalen die ze geeft. Het rust en ontspanning die het geeft na een drukke periode of een heftige tijd. Hulp zoeken als dat nodig is.

Wil jij ook (beter) voor je lijf zorgen en het de liefdevolle aandacht geven die het verdient?

Jij én je lijf zijn van harte welkom!

Ik ben Jacky Bekers. In het centrum van ’s-Hertogenbosch heb ik mijn praktijk voor integrale massagetherapie.

je bent van harte welkom! Jacky

Burg. Loeffplein 70 E-F, Den Bosch 06-11460906 | info@jackybekers.nl www.jackybekers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).