Column

Uitbesteden? Je groeit ervan, zowel persoonlijk als zakelijk!

Uitbesteden? Je groeit ervan, zowel persoonlijk als zakelijk!

01-09-2021

Sinds ik als VA werk en daarnaast nog een bedrijf heb, krijg ik het steeds drukker. Nu kan je alle hoofd- en nevenwerkzaamheden zelf blijven doen, maar je kan ook taken uitbesteden. Dat scheelt tijd, maar ook werkzaamheden waar je wekelijks/maandelijks tegenaan hikt!

Zo ben ik zelf niet goed in sales, maar ik wil wel verkopen. Dus dat is één van de taken die ik heb uitbesteed aan een andere virtual assistant. En zo zijn er nog veel meer taken, denk aan boekhouding, social media, back office beheer, branding of groeistrategie, die je kan uitbesteden. Met mij als aanspreekpunt kan je alles wat je zelf niet wil of kan doen uitbesteden.

Het voordeel is dat je meer tijd krijgt, voor je gezin, vrienden óf je bedrijf. Als je je tijd aan dat laatste besteedt, kan je daadwerkelijk zakelijk gaan groeien!

Heb jij een snelgroeiend bedrijf en kan je wel wat hulp gebruiken? Bij Anne van Ando Support ben je aan het juiste adres.

Zij werkt als Virtual Assistant en ondersteunt ondernemers bij dagelijkse werkzaamheden. Zodoende ben je minder tijd kwijt aan nevenactiviteiten en kan jij je volledig richten op de ontwikkeling van je onderneming. Ondersteuning of een sparringpartner nodig? Neem vandaag nog contact met Anne op.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Laten we een kop koffie drinken, live of online, dan vertel ik je er alles over!

Repelweg 63 Vught 06-28252149 info@andosupport.nl www.andosupport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere