bruisende zaken

Stap in bij Rijcoach Yvon

Stap in bij Rijcoach Yvon

01-09-2021

Het beste bij al haar leerlingen naar boven halen en samen toewerken naar het behalen van dat roze pasje… dat is elke dag weer het streven van Yvonne van Mil, eigenaresse van autorijschool Rijcoach Yvon. “Mijn kennis overbrengen en het traject afsluiten met een gehaald rijexamen is voor mij het mooiste wat er is.”

“Lesgeven zit gewoon in mij”, begint Yvonne haar enthousiaste verhaal. “Voordat ik als rijinstructeur aan de slag ging, heb ik namelijk eerst jaren zwemles gegeven. Via via belande ik vervolgens bij een rijschool waarna ik mij om heb laten scholen tot rijinstructeur.” De eerste jaren deed ze dit werk in loondienst, maar inmiddels runt ze haar eigen autorijschool. “De beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik vind het heerlijk om het nu allemaal op mijn eigen manier te kunnen doen.”

RIS-methode

Yvonne doet het dus op haar eigen, unieke wijze, maar houdt zich daarbij wel altijd aan het principe van RIS, oftewel Rijopleiding In Stappen. “Ik ben een gecertificeerd RIS-instructeur. Met deze methode werk je stap voor stap en gestructureerd naar je praktijkexamen toe, waardoor je goed voorbereid bent als je ook daadwerkelijk dat rijexamen gaat doen.” Iedereen is welkom om zich bij Rijcoach Yvon aan te melden voor rijlessen. “In principe kan ik iedereen lesgeven en daarbovenop heb ik mij ook nog eens gespecialiseerd in het geven van rijles aan speciale groepen, zoals mensen met autisme of bijvoorbeeld faalangst. Ieder mens is uniek en vraagt om een andere benadering, vandaar dat rijles bij mij altijd maatwerk is. Dat maakt het werk voor mij ook juist zo leuk. Iedere keer stapt er weer iemand anders bij mij in de auto die ik met veel geduld, enthousiasme en humor begeleid richting het behalen van dat felbegeerde roze pasje.”

REACTIES LEERLINGEN / OUDERS LEERLINGEN “Toen ik bij Yvonne begon met lessen had ik veel rijtechnieken al onder de knie. Maar zelfvertrouwen om alleen de weg op te gaan had ik niet. Dit heb ik bij Yvonne wél ontwikkeld en uiteindelijk ben ik ook geslaagd.” Manon “Bij Yvonne kwam ik er pas achter dat rijles en autorijden leuk hoort te zijn in plaats van stressvol en eng. Ze zorgt dat je ontspannen achter het stuur zit en legt alles rustig en duidelijk uit. Je kunt geen fouten maken, er zijn alleen leermomenten. De lessen zijn niet alleen leuk en gezellig, maar ook erg leerzaam.” Piene “Onze tweeling lest bij Yvonne. Ze is lief en recht door zee, je weet wat je aan haar hebt en je kunt haar altijd bellen of appen als je een vraag hebt. Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen bij de jeugd en hun ouders.” Ingrid

Eigenaar: Yvonne van Mil | Wilhelminastraat 7, Vlijmen | 06-48775313 | www.rijcoachyvon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere