column

Trilling als medicijn

Trilling als medicijn

01-09-2021

Behandeling en de coronacrisis De coronacrisis houdt ons in de greep met wellicht angst en onzekerheid tot gevolg. Een gehele of gedeeltelijke lockdown dreigt continu. Als mijn praktijk ‘op slot’ moet, dan is een behandeling op afstand een goed alternatief met hetzelfde effect op lichaam en geest. Energie kent geen grenzen en kan grote afstanden afleggen om jou te bereiken. Bio-Resonantie en Frequentie Therapie is dan juist een uitkomst! Er zijn veel mogelijkheden om frequentietherapie thuis te gebruiken. Hoe? Bel of mail me voor informatie en advies.

Bij Praktijk MIRER is iedereen welkom voor advies. Jij dus ook!

FREQUENTIES ALS HELENDE KRACHT

Wat wij vaak niet beseffen is dat we leven in een oceaan van frequenties (trillingen). Er zijn frequenties die ons lichaam zwaar belasten, bijvoorbeeld elektro- smog door 4G. Er zijn ook frequenties die onze cellen en ons gehele systeem voorzien van goede trillingen.

Deze versterken ons immuunsysteem en activeren het hele lichaam. Zoals Energetische en Frequentie Therapie doet.

GEZONDHEID, WELZIJN EN VITALITEIT

Bij chronische pijn, onverklaarbare klachten of stress, slecht slapen, angst of hooggevoeligheid zorgt Energetische en Frequentie Therapie ervoor dat de in de cellen opgeslagen spanningen worden losgelaten. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt daarmee gestimuleerd. Je gezondheid, welzijn en vitaliteit krijgen een boost.

PSYCHOSOCIAAL EN ENERGETISCH

Ik behandel jou fysiek, psychisch, emotioneel, sociaal en spiritueel. Het succes zit in de combinatie van verschillende psychosociale en energetische methoden! We kijken samen welke methode het beste bij je past. Ik leer je een zachtmoedige relatie aan te gaan met jezelf. Ik begeleid je bij het leren herkennen van gevoelens en emoties in je lichaam en het vinden van de juiste woorden. Dit maakt je krachtiger en zelfbewuster.

mooi AANBOD

Word klant en krijg een GRATIS ANALYSE cadeau. Wil jij een analyse van je hele lichaamssysteem, zodat je weet hoe het met je gezondheid, welzijn en vitaliteit is gesteld? Wacht dan niet langer en reageer snel!

Hallo BRUIST lezer, ik ben coach/therapeut met ruim dertig jaar ervaring.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Praktijk MIRER | Yvonne Mirer | Lunersingel 71 Rosmalen | 06-13179592 | info@praktijkmirer.nl | www.praktijkmirer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker