Adverteren werkt!

Column Kitty Wolf

September = Saptember

September = Saptember

01-09-2021

De laatste jaren is het een algemeen goed geworden. In september is het een ideale tijd om weer te detoxen. Maar eigenlijk is dat niet waar.

Het hele jaar door kun je een moment vinden om te gaan sappen/ detoxen. Even een reset van je lichaam. Maar... ideaal is september wel. Waarom? Je bent ontspannen terug van vakantie, de vakantiekilo’s, de bbq, de lekkere roséetjes, witte wijntjes, aperolletjes, allemaal lekker maar belastend voor de lever. En wat doet de lever ermee? Het zet om in buikvet. Om je lever en darmen te ondersteunen is het daarom goed om je voor te bereiden op de strenge winter die gaat komen. Hoe beter je weerstand, hoe beter je bestand bent. Het sterkt je immuunsysteem aan en dat is net wat we nodig hebben.

Hans Molenburg heeft een paar jaar geleden een mooi interview gegeven. Hij praat vanuit de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Je lichaam moet goed gevoed worden, dat is je aarde-element. Dus voldoende vitamine- en mineraalrijke voeding. Drink genoeg water en zuivere sappen, je waterelement. Adem frisse lucht in, buiten in de natuur wandelen. Hoe onzuiver onze buitenlucht ook mag zijn, het is altijd beter dan dagenlang binnen zitten. En dan, erg belangrijk, je vuur aanzetten. Wat is jouw vuurelement? Dat is je passie, dat is je doel in het leven, elke dag opnieuw. In Okinowa leven ze met dit principe. Waarom worden ze daar gemiddeld ouder dan honderd jaar? jaar? Onder andere omdat ze dagelijks een doel hebben.

Om de elementen in jou goed te laten werken is in heel veel gevallen een grondige reiniging nodig. Daarom is de eeuwenoude therapie darmspoelingen zo ontzettend gezond. Zoals je de plak van de tanden haalt, zo haal ik je plak uit je darmen. Kom langs of bel voor meer informatie.

Kitty Wolf is al zeventien jaar darmexpert.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut is zij begonnen met haar eigen praktijk. Al zeventien jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en de rest van Europa.

Zandstraat 13 5391 AL Nuland 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).